Breng LICHT naar ziekenhuizen in Noord-Brabant!
VOOR MEER INFO: https://www.voordekunst.nl/projecten/10403 

Rot8ion is een collectief, makers van ruim 100 lichtkunst- en mixed media installaties voor evenementen, festivals en het nachtleven. In samenwerking met de organisatoren van o.a. Hidden Garden, Funki Bizniz, Arthouse, Festival Ensuite en Planet Love brengt Rot8ion met lichtkunstinstallaties graag LICHT op plaatsen waar dit nu heel hard nodig is. 

Nu evenementen niet doorgaan is er een actie opgestart om lichtkunstinstallaties te plaatsen in tenminste twee ziekenhuizen in en rond Eindhoven. De lichtkunstinstallaties zijn onderling met elkaar verbonden en reageren op de aanwezigheid en activiteit van mensen. Zo sturen ze elkaar signalen die door mensen veroorzaakt worden. De installaties creëren zo een connectie tussen mensen die door isolatie nu noodgedwongen van elkaar gescheiden zijn. 

Wij vragen festivalbezoekers, nachtleven fanaten, cultuurliefhebbers en iedereen die het zorgpersoneel een warm hart toe draagt, een stukje festivalbudget te doneren om deze lichtkunstinstallaties in ziekenhuizen mogelijk te maken.
Back to Top